Poederlakken Antwerpen

Interpon Display AdPoederlakken | Lakkerijen in de provincie Antwerpen

In de provincie Antwerpen evenals de stad Antwerpen komt poederlakken steeds meer voor, de markt hiervoor groeit razendsnel. Het werd dan ook tijd om eens op een rijtje te gaan zetten welke bedrijven in regio Antwerpen actief zijn in deze tak van de coatingindustrie.

Poederlakken (of poedercoaten) is een uniek proces waarbij (kleur)lak in poedervorm op het object wordt aangebracht en vervolgens versmelt in de oven. Het is belangrijk dat het oppervlak dat ge-coat moet worden geleid. Daarnaast moet het oppervlak tegen hoge temperaturen kunnen aangezien het in de oven moet. In België groeit de markt voor poedercoaten zeer snel en is het de meest voorkomende coating.

Er is bestaat een zeer breed assortiment aan poeders, verschillende soorten kunnen zich onder andere onderscheiden qua kleur en kwaliteit. De keuze voor het meest geschikte poeder hangt af van veel verschillende factoren zoals de gewenste bescherming tegen UV-stralen, luchtkwaliteit en/of chemische resistentie. De poederlakken prijs verschilt met oppervlak en grootte van het object.

Meer over de prijs, poederspuiten en de coating zelf in het artikel poederlakken in België.


Als u geïnteresseerd bent in poedercoaten dan is het natuurlijk ook handig als er een lakkerij bij u in de regio is! Daarom hebben wij voor u een lijst gemaakt met bedrijven die poederlakken in de provincie Antwerpen.

POEDERLAKKERIJADRES
ALURAL GROUPWESTDIJK 139 B-2830 TISSELT-WILLEBROEK BELGIË

Let op: het is belangrijk om per bedrijf er goed aandacht aan te besteden aan wat er precies wordt aangeboden en of het daadwerkelijk bij u past, er kunnen namelijk verschillen zijn.

In het artikel velgen poederlakken vindt u een overzicht van bedrijven in België gespecialiseerd in het poedercoaten van velgen.

Lakkerij J&P De Groof

Lakkerij J. & P. De Groof

Hugo De Jongh

Hugo De Jongh Antwerpen

Galva Power Antwerpen

Galva Power Antwerpen

 

 

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *