Poederlakken Charleroi

Poederlakken Charleroi en Henegouwen

In de plaats Charleroi en de provincie Henegouwen zijn zowel Nederlandstalige- als Franstalige lakkerijen te vinden die poederlakken aanbieden. Het is daarom ook een opkomende provincie in de poedercoating industrie en ontwikkelt zich snel.

Poedercoating: één van de sterkst groeiende en dé meestgebruikte coating in België. Andere benamingen voor poedercoaten zijn poederlakken, poederverven of poederspuiten. Het aanbrengen van poederlak is een elektrostatisch proces. De poeder wordt aangebracht door middel van een spuitpistool. Poedercoating biedt een uitstekende kwaliteit, daarnaast is het corrosie- en kras bestendig en zorgt ook nog eens voor een langere levensduur.

Het artikel poederlakken in België vertelt u alles over poedercoating.


Alle contact details voor bedrijven die poederlakken aanbrengen in Charleroi of de provincie Henegouwen (Hainaut/Hinnot) in de volgende tabel:

POEDERLAKKERIJADRES
Galva Power Poederlakken CharleroiRue de Port 10 B-6250 Pont Le Loup (Charleroi)
Alulack Courcelles Poederlakken HenegouwenRue de Liège 1 6180 Courcelles
Vergo Galva Poederlakken HenegouwenRue de la Royenne 94 7700 Mouscron

Het aanbrengen van poederlakken kan op verscheidene materialen, let wel dat per materiaal wellicht verschillende poederlakken moeten worden gebruikt.

Het poedercoaten van velgen kan ook gedaan worden door specialisten in velgen, leer meer hierover in het artikel velgen poederlakken.

Galva Power Charleroi

Galva Power Charleroi

Alulack Courcelles

Alulack Courcelles

Vergo Galva Mouscron

Vergo Galva Mouscron

 

 

 

 

 

 


Wilt u een offerte op maat ontvangen? Wij helpen u verder!

Graag brengen wij u vrijblijvend in contact met een ervaren specialist. Zoekt u een coating, verf, product of dienst? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *