Nanocoating.nl

Nano coating voor de badkamer is minder schoonmaken

Minder schoonmaken? Dat klinkt als te mooi om waar te zijn! Maar met een badkamer coating op basis van nano verzeker je jezelf van een jaar lang minder schoonmaakwerk. In de badkamer is vaak sprake van hardnekkige kalkaanslag op bijvoorbeeld tegels, spiegels, keramiek en kranen. Breng een nano coating aan op de verschillende oppervlakken in een badkamer en de coating werkt als een soort antikalk coating. Kalk hecht namelijk niet meer aan het behandelde oppervlak en u bent vervolgens veel sneller klaar met het schoonmaken. Tegels bewerken tegen kalk is nu makkelijker dan ooit!

Nano coating in de badkamer zorgt ervoor dat zelfs de allerkleinste vuildeeltjes “op” het behandelde oppervlak blijven liggen, en zich niet kunnen hechten. Hierdoor verandert schoonmaken in simpelweg afvegen.

Eenvoudig aanbrengen op glas en tegels

In een doucheruimte van een badkamer is bijna altijd glas te vinden: een douchecabine, douchedeur, douchewand, bijna alles is van glas. Het glas in de badkamer bestaat vaak uit veiligheidsglas van 6 tot 8 millimeter dik. Als veiligheidsglas breekt, dan valt het in duizenden kleine stukjes uiteen.

Als een glazen douchedeur of douchewand glas bij u thuis wordt afgeleverd, is deze prachtig transparant en helder. Een onbehandelde glazen wand zou in een doucheruimte na verloop van tijd een stuk minder mooi zijn. Dit heeft uiteraard te maken met de kalkaanslag; een zeer bekend probleem in de badkamer. Andere vormen van aanslag zoals zeepresten en huidvet kunnen ook vlekken geven op het glas. Sinds een jaar of tien is de zogeheten nano-technologie ontwikkeld, ook voor in de badkamer. Een antikalk coating voor glas (douchewand antikalk behandeling) is heel eenvoudig zelf aan te brengen. Op bijvoorbeeld de douchewand, de douchedeur, de tegels, keramiek en de spiegels. Dit werkt als volgt:

  • reinig het glas of de spiegel. Sommige nano coatings hebben een speciale cleaner nodig (lees de verpakking goed door);
  • schud de spray of de vloeistof voor gebruik;
  • spray of breng de coating gelijkmatig aan op het oppervlak met een microvezel doek;
  • laat even drogen (paar minuten) en poets het oppervlak nog even na.

Nano coating kopen voor douchewand en tegels

Nanocoating.nl logo klein coatings.beBescherm met de beste nano coatings

Nanocoating.nl levert de beste nano coatings om uw spullen en oppervlakken jarenlang schoon en beschermd te houden. Al haar producten zijn milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar, vrij van PFAS, zodat u met een gerust hart kunt genieten van de wetenschap dat u helpt om onze aarde mooi en schoon te houden.

De klantenservice staat klaar om al uw vragen snel te beantwoorden, zodat u zo snel mogelijk aan de slag kunt met het beschermen van uw spullen. Levering is snel via PostNL naar België.

Kijk vandaag nog op Nanocoating.nl voor de beste nano coatings die er zijn.

Nano Glas reinigen & schoonmaken

Nano Doucheglas reinigen is nu makkelijker dan ooit! Als u een nano coating heeft aangebracht in de badkamer, dan is de schoonmaakklus veel gemakkelijker. U hoeft zich geen zorgen te maken over een hardnekkige kalkaanslag, of aanslag door zeepresten en huidvet. De meeste nieuwe douchewanden zijn al standaard van een nano coating voorzien. Voor nano glas reinigen zijn speciale producten verkrijgbaar. Maar u kunt ook zelf de douchewand behandelen met een nano coating badkamer. Een nano coating voor de badkamer is niet verkrijgbaar bij Brico en Gamma. Er zijn wel verschillende andere nano coatings voor glas verkrijgbaar.

Reinigingsmiddelen voor nano glas:

Nano Glas reinigerRichtprijstype
Mavro Nitoguard Glass€207,60 | 1 liter Waterdamp-doorlatend | Industriële kwaliteit
Clenano Vuilafstotende Coating€17,94Cleaner & Coating
Chemona Nanocoat Glass€27,25 | 50 MLSpeciaal voor glaswerk, ramen, ruiten
Econano€47,34 | 500 MLOp natuurlijke basis


Meer opties; een nano douchewand

Bent u bezig met een nieuwe badkamer of een nieuwe douche? Kies dan alvast voor een nano coating douchewand in plaats van een badkamer coating! Als u een stijlvolle inloopdouche voor ogen hebt, wilt u natuurlijk niet denken aan moeilijk te verwijderen kalkaanslag. U kunt uiteraard ook zelf een douchewand (achteraf) coaten, maar een speciale nano douchewand is ook een optie. Deze is al voorzien van een speciale nano verf of nano antikalk coating, die kalkvorming tegengaat. Omdat de nano coating voor een glanzende en frisse uitstraling zorgt, hoeft u zich geen zorgen te maken over het schoonmaken van de douchewand. De douchewanden zijn verkrijgbaar vanaf zo’n €200,- bij Maxaro.nl, Douche-concurrent.be of bij Badkamerdepot.be.

De douchewand eenvoudiger schoonmaken

Heeft u een nano coating douchewand? Dan moet u deze meestal schoonmaken met speciale schoonmaakmiddelen. Op die manier beschadigt u de coating niet. Bij veel aanbieders in de tegel- en sanitairbranche kunt u een speciaal onderhoudsproduct kopen waarmee u de deur, douchewand of de tegels mooi kunt houden. Regelmatig reinigen met de juiste producten zorgt ervoor dat de badkamer jarenlang mooi blijft.

U heeft een uitgebreide keuze uit producten voor uw badkamer interieur, sanitair, douche en whirlpool. Veel reinigingsproducten geven het glas van de douche een extra bescherming. Het glas wordt poriënvrij en spiegelglad. Hierdoor loopt het water snel langs het glas weg. Kalk en vuildeeltjes krijgen geen kans om zich te hechten aan het glasoppervlak. Sneller en gemakkelijker reinigen met als resultaat: jarenlang helder doucheplezier.


Zo klein maar toch zo effectief

Wat is nano coating nou eigenlijk precies? Laten we beginnen met de vraag, wat is nano? Een nanometer is een meeteenheid, een nanometer is één miljardste van een meter. De wereld ziet er op dit microscopische niveau heel anders uit, dan die van ons.

Nano-technologie is gebaseerd op het natuurverschijnsel van de zichzelf schoon houdende lotusbloem. De oppervlakte van de lotusbloem bestaat uit een wasachtige laag. Waterdruppeltjes kunnen er niet aan hechten en rollen er meteen af. Bij het aanbrengen hecht de nano vloeistof zich moleculair aan het oppervlak (bijvoorbeeld de douchewand) en vormt een dichte verbinding. Dit droogt op tot een harde driedimensionale matrix. Deze matrix hardt uiteindelijk uit in een nanometer (erg dunne) ‘glaslaag’. Deze laag zorgt voor een barrière tussen vloeistoffen en het oppervlak en u veegt eventuele vlekken er gemakkelijk af.

Nano coating is ook beschikbaar voor ramen, zonnepanelen, kassen, serres, autoruiten, ruiten van een boot en zelfs voor het vizier van een helm of voor een bril.

Nanocoating.nl logo klein coatings.beBescherm met de beste nano coatings

Nanocoating.nl levert de beste nano coatings om uw spullen en oppervlakken jarenlang schoon en beschermd te houden. Al haar producten zijn milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar, vrij van PFAS, zodat u met een gerust hart kunt genieten van de wetenschap dat u helpt om onze aarde mooi en schoon te houden.

De klantenservice staat klaar om al uw vragen snel te beantwoorden, zodat u zo snel mogelijk aan de slag kunt met het beschermen van uw spullen. Levering is snel via PostNL naar België.

Kijk vandaag nog op Nanocoating.nl voor de beste nano coatings die er zijn.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *