Nanocoating.nl

Brico verf

Brico verf

Voor ieder verfproject de juiste keuze met Brico verf

Brico is al sinds 1973 bekend als bouwmarkt voor de doe-het-zelver. Het biedt dan ook een grote reeks aan doe-het-zelf-producten aan in zowel huismerk als andere merken. In de Benelux telt Brico vandaag de dag al 159 winkels. Dit artikel is speciaal gericht op Brico verf; de vele producten en eigenschappen.

Qua verf is er grote keuze tussen verschillende merken, prijzen, categorieën en kleuren; voor ieder wat wils! U kunt er terecht voor onder andere Brico muurverf, primer, latex, lakverf, verven voor metalen en nog veel meer!


Brico verf producten kopen

Kies uit onderstaande selectie van voorbeelden van typische Brico verf van het merk Levis – solide verfkwaliteit voor een goede prijs; en het beste: bij online bestellen wordt de Brico verf gemakkelijk naar huis geleverd. Klik en kies:

Levis Muurverf Mat Wit 8+2 Liter
Levis Muurverf Muur Mur
 • Mat
 • Wit
 • 10 liter
Levis Primer Muur & Plafond Mat Wit 6 liter
Levis Primer Muur & Plafond
 • Mat
 • Wit
 • 6 liter
Levis Ambiance Mur Extra Mat Olijf 1 liter
Levis Ambiance Mur
 • Extra Mat
 • Olijf
 • 1 liter
Levis Muurverf Keuken & Badkamer Mat Wit 6 liter
Levis Muurverf Keuken & Badkamer
 • Mat
 • Wit
 • 6 liter
Levis Colores del Mundo Muur & Plafond Mat Balanced Spring 2,5 liter
Levis Colores del Mundo Muur & Plafond
 • Mat
 • Balanced Spring
 • 2,5 liter

Eigen merk verf bij Brico

De bouwmarkt biedt verschillende eigen merken aan voor verf met ieder z’n eigen eigenschappen en daarnaast een voordelig prijskaartje.

Base Line verf Brico eigen merk muurverf

Verf Brico eigen merk

Base Line

Base Line is één van de verf huismerken bij Brico en met dit merk bent u altijd verzekerd van de voordeligste prijs.

De lijn heeft onder andere de volgende soorten verf producten: beits, gevelverf, grondverf, primer & waterdichting, houtbescherming, lakken, latex verf, muurverf & plafondverf en verfbenodigdheden.

Deco Mode

Zoal de naam al verklapt is Deco Mode een merk dat zich vooral focust op decoratie en kleur. Grondverf, primer & waterdichting, lakken, muurverf & plafond verf, speciale effecten en hobbyverf en vloerverf zijn de verf producten in de lijn van Deco Mode.

eco cheque eco verf brico

De eco cheque voor eco verf Brico

Veel producten van Deco Mode hebben een Eco Cheque, hierdoor wordt zichtbaar dat de producten een ecologisch karakter hebben en dat ze gekocht kunnen worden met de speciale ecocheque of Eco Pass.

Perfection

Het huismerk Perfection heeft een assortiment van meer dan 80 verschillende kleuren. De verf heeft een zeer dekkende textuur en levert daardoor professionele resultaten. Daarnaast heeft Perfection ook nog eens het Europese EU Ecolabel. Perfection eco verf Brico heeft minder solventen en is daarom beter voor het milieu.

Gevelverf, grondverf, primer & waterdichting, lakken, latex verf, muurverf & plafondverf, verfbenodigdheden en vloerverf; Perfection biedt het allemaal!


Overige verfmerken bij Brico

Naast de huismerken heeft Brico natuurlijk ook andere merken verf voor het binnen- en buiten verven van muren, plafonds en vloeren:

Levis Ambiance, Sencys, 3M, Aquaplan, Cova, Decor, De Keyn, Dulux, Dupli Color, Excellence, Far Tools, Ferm, Forever, Franke, Hammerite, HG en Histor

De verschillende soorten kunnen gemakkelijk worden geselecteerd op bijvoorbeeld categorie, merk, kleurenpalet en prijs.


Restyle je muren en meubels met Brico krijtverf

Brico muurverf hoeft niet alleen een muur te voorzien van een kleurtje. Het bij velen populaire krijtverf is namelijk ook verkrijgbaar in verschillende merken en kleuren en geeft een authentieke uitstraling. Daarnaast is het natuurlijk geweldig voor kinderen!

Levis

Brico krijtverf brico muurverf

Brico krijtverf

Het merk Levis heeft verschillende soorten bordverf, waaronder de verf van Levis en van Levis Ambiance. De verf is verkrijgbaar van 250 ml tot 1 liter en in verschillende kleuren waaronder zwart, grijs en rood. De prijzen hangen af van de inhoud en variëren tussen de €12,99 en €39,99.

Deco Mode

Bij Brico is één soort Deco Mode schoolbordverf verkrijgbaar, deze verf is mat zwart en heeft een inhoud van 500 ml. Een pot kost €14,99 en is verhouding goedkoper dan Levis.

Les Décoratives

De schoolbordverf van Les Décoratives onderscheid zich van de rest door de bijzondere kleuren; namelijk wit, turkoois en groen. Met een inhoud van 500 ml komt de prijs van deze verf uit op €14,99.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *